+45 27 29 00 77 info@sybergkvaeg.dk

Slagtning med omtanke

Lækkert og mørt kød fra Skotsk Højlandskvæg

Slagtning med omtanke

Vores dyr kommer til verden her på vores jorde, og her ender de også deres gode, lange og naturlige liv.

Efter dyrlægens kontrol afliver vi selv dyrene direkte på marken. Det giver ikke kun den bedste smag og kvalitet, men det er også den eneste rigtige måde i forhold til dyrevelfærd. Hele slagteprocessen foregår manuelt, og efter slagtningen og efterfølgende igen dyrekontrol, hænges kødet til modning for at sikre den bedste kvalitet.

Modningsprocessen af dyr med naturlig opvækst er vigtig. Modningen forgår i klimarum, hvor luftfugtigheden, temperatur og lufthastighed styres. Kødet modnes i minimum 21 dage – ofte længere.

Modning af kød er en kunst inden for slagtefaget. Meget kød bliver i dag vakuum-modnet, da krogmodning tager tid! Krogmodning har klare fordele frem for vakuum-modning, både hvad angår smag, duft og mørhed.

Under krogmodningen fordamper en del vand fra kødet, og det betyder, at man som kunde får mere kød og mindre vand for pengene.

Derfor er kød ikke bare kød….

Syberg Kvæget

Om vores dyr

 

Gårdbutik

Udvalget i vores gårdbutik

 

Aktiviteter

Kom tæt på en glad ko

Syberg Kvæg

Besøg vores gårdbutik

Test

10 + 15 =

Syberg Highland Cattle
Tårup Bygade 34. 5370 Mesinge
Tlf. +45 27 29 00 77
Cvr nr.: 32435726

info@sybergkvaeg.dk